Якщо затриманий за підозрою у хабарництві ректор Податкового університету Петро Мельник завтра без поважної причини не з`явиться у Печерський суд, його можуть примусово доставити на засідання.

Про це після засідання суду заявив журналістам прокурор Максим Лавринюк.
«Чи з'явиться завтра підозрюваний до суду, можуть сказати лікарі. Зараз вирішується питання щодо того, де проведуть обстеження Мельника», - сказав Лавринюк, повідомляє« УНІАН ».

Прокурор зазначив, що якщо Мельник не з'явиться завтра у Печерському суді без поважних причин, його, можливо, примусово приведуть на засідання суду. Також прокурор зазначив, що невідомо, хто викликав карету «швидкої допомоги» «Борис», яка доставила Мельника до суду.

Тим часом співробітники «швидкої допомоги» із клініки «Борис» зазначили, що їх направило до Мельника керівництво. У той же час слідчий відмовився від коментарів пресі.

Як раніше повідомляв ForUm, 27 липня з'явилася інформація про те, що співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали керівника одного з вищих навчальних закладів у Київській області.

Пізніше ЗМІ повідомили про те, що ректор Національного університету державної податкової служби (ДПС), екс-нардеп від Партії регіонів Петро Мельник, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, був госпіталізований.

29 липня Шевченківський райсуд Києва Суд не обрав запобіжний захід ректору Податкової академії.

Сьогодні Мельника доставили до суду на «швидкій».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299