Святошинський районний суд Києва засудив 45-річного колишнього співробітника столичного банку до довічного ув'язнення за вбивство двох жінок у Святошинському районі в 2011 році. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Святошинського району.

Жертвами зловмисника стали дві дівчини 19-ти і 26-ти років, з якими він знайомився в районі Окружної дороги. Вбивця спочатку пропонував підвезти дівчину додому на власному позашляховику, а потім вступити з ним в інтимні стосунки за гроші.

Обох потерпілих він відвозив до свого дачного будинку на околиці столиці і вбивав, не виходячи з машини. Потім убивця знімав з потерпілих коштовності і забирав їхні особисті речі. Тіла своїх жертв чоловік загортав у поліетилен, а потім у багажнику свого автомобіля вивозив у глухий ліс під Житомиром.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.1, 2 ст.115 КК України «Умисне вбивство і ч.1, 2 ст.185 КК України «Крадіжка».

При винесенні вироку суд підтримав позицію прокуратури Святошинського району та засудив зловмисника до довічного позбавлення волі.

Крім того, суд зобов'язав засудженого виплатити родичам померлих жінок майже 750 тис. грн матеріальної та моральної шкоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

524