Ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника доставили до суду близько 14:20 каретою «швидкої допомоги».

Вийти з машини «швидкої» ректору допоміг лікар, після чого Мельника відразу пересадили у крісло-коляску і повезли до будівлі Печерського суду.

Зараз у засіданні суду оголошено перерву, оскільки Мельник попросив суд про медичний огляд.

Враховуючи обставини, суддя оголосив перерву і зараз очікує висновок лікарів щодо можливості проведення судового засідання.

Нагадаємо, сьогодні вранці Печерський райсуд Києва не міг розпочати засідання, тому що Мельник не приїхав. За словами його адвоката, через високий тиск він не рухається. Вчора засідання суду також переносили за станом здоров'я Мельника.

Як раніше повідомляв ForUm, 27 липня з'явилася інформація про те, що співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали керівника одного із вищих навчальних закладів у Київській області.

Пізніше ЗМІ повідомили про те, що ректор Національного університету державної податкової служби (ДПС), екс-нардеп від Партії регіонів Петро Мельник, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, був госпіталізований.

29 липня Шевченківський райсуд Києва не обрав запобіжний захід ректору Податкової академії.

За матеріалами «УНІАН», «ТСН»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

322