У Києві в двох районах прокладуть нові водопровідні мережі. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.

У Шевченківському районі столиці на вул. Студентській від вул. М. Пимоненка до вул. Глибочицької прокладуть водопровідну мережу діаметром 300 мм. Крім того, на вул. Глибочицькій (парний бік) від магістралі на вул. Артема до вул. Студентської прокладуть водопровідну мережу діаметром 700 мм.

Згідно з документом, замовником розробки проектно-кошторисної документації та виконання робіт з перекладання визначено ПАТ «Акціонерна компанія «Київводоканал».

ПАТ доручено визначити проектну та генеральну підрядну організації для виконання робіт, розробити проектно-кошторисну документацію, забезпечити проведення експертизи та затвердити її у встановленому порядку.

Замовник робіт при укладанні договору підряду повинен передбачити умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт і встановити гарантійні строки експлуатації об'єкта.

Також «Київводоканалу» доручено погодити з УДАІ ГУ МВС України в м. Києві схему організації дорожнього руху на період виконання робіт, забезпечити безпеку дорожнього руху та безпечний прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків, огородження місць роботи, освітлення, сигнальних ліхтарів у місцях виконання робіт.

Покриття проїзної частини і тротуарів на ділянках в межах розриття буде відновлено після завершення робіт.

Після завершення робіт все майно буде зараховане до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування відповідним експлуатаційним організаціям.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123