Американська кінозірка Анджеліна Джолі повернула собі титул найбільш високооплачуваної голлівудської актриси за версією журналу Forbes, заробивши за рік 33 мільйони доларів, йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті журналу.


Джолі вже очолювала рейтинг два роки тому, але торік посіла лише четверте місце, а вперед вирвалася зірка вампірської саги «Сутінки» Крістен Стюарт. Тепер Стюарт опинилася на третій сходинці рейтингу з 22 мільйонами доларів.
 

Друге місце в списку 2013 року дісталося висхідній зірці Голлівуду Дженніфер Лоуренс, яка заробила за рік 26 мільйонів доларів, повідомляє РІА «Новини».

До десятки найбільш високооплачуваних актрис також увійшли Дженніфер Еністон, Емма Стоун, Шарліз Терон, Сандра Баллок, Наталі Портман, Міла Куніс і Джулія Робертс.

Раніше в цьому році журнал Forbes присудив Джолі перше місце в списку 100 найвпливовіших голлівудських актрис. Це сталося після того, як Джолі, чия матір померла від раку грудей у ​​віці 56 років, перенесла операцію з видалення молочних залоз.

Як розповіла сама актриса в колонці газети New York Times, вона зважилася на це після того, як лікарі виявили у неї ген BRCA1, який провокує розвиток раку молочної залози і яєчників. Операція знизила ризик розвитку раку грудей з 87% до 5%.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

390