Лобове зіткнення двох поїздів сталося з нез'ясованої поки що причини близько 19.00 понеділка за місцевим часом (20.00 за Києвом) у швейцарському місті Гранж-пре-Марнан приблизно за 50 кілометрів на північний захід від Берна.

Рятувальники, що працюють на місці зіткнення, витягли з-під уламків тіло машиніста одного з потягів. За останніми даними, він став єдиною жертвою інциденту.

За уточненою інформацією влади швейцарського кантону Во, на території якого сталося зіткнення, число постраждалих склало 35 осіб, повідомляє РІА «Новости».


Зіткнення призвело до припинення залізничного сполучення між населеними пунктами Пайерн і Палезі. Рятувальники на місці події продовжують розбирати уламки складів.
 

Як раніше повідомляв ForUm, швидкісний поїзд Alvia, який прямував з Мадрида у Ферроль (провінція Ла-Корунья) зійшов з рейок увечері 24 липня. Всі вагони поїзда перекинулися, а передостанній був повністю зруйнований.

За уточненими даними, загинули 80 людей, ще 178 отримали поранення. Як з'ясувалося в ході слідства, поїзд рухався зі швидкістю 190 кілометрів на годину при максимальній дозволеної на даній ділянці - 80 кілометрів на годину. Машиніст пізніше визнав, що дійсно перевищив швидкість.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332