У Херсонській області за вихідні дні зафіксовано три випадки укусів каракуртами.

Як повідомляє Управління ДержНС України у Херсонській області, 26 липня о 21:06 у реанімаційне відділення Великоолександрівської районної лікарні була госпіталізована 31-річна жителька села Архангельське Високопільського району з діагнозом «укус невідомої комахи». Симптоматика у потерпілої була схожа на укус каракурта. Пригода сталася на присадибній ділянці. В даний час жінка перебуває у реанімаційному відділенні, стан - середньої тяжкості, проводиться симптоматичне лікування.

27 липня у Каховську районну лікарню госпіталізували дитину, 2012 року народження, з діагнозом «укус невідомої комахи». Дитина перебуває у хірургічному відділенні у стані середньої тяжкості.

28 липня о 23:57 у Великоолександрівську райлікарню була госпіталізована 25-річна жителька села Білоусове з діагнозом «укус невідомої комахи». При цьому симптоматика після укусу схожа на реакцію організму на отруту каракурта. В даний час потерпіла перебуває у реанімаційному відділенні лікарні у стані середньої тяжкості, проводиться симптоматичне лікування.

У ДержНС зазначили, що з початку року на території області зареєстровано сім випадків укусів каракуртами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240