Київське «Динамо» завдяки голам Аруни і Мбокані, виграло на «Олімпійському» у «Севастополя». Донецький «Шахтар» мінімально здолав «Чорноморець» у Донецьку. «Шахтар» виграв у одеського «Чорноморця» - 1:0, а «Динамо» виявилося сильнішим «Севастополя» - 2:0.

Матч у Донецьку проходив у впертій і приблизно рівній боротьбі. «Шахтар», всупереч своєму статусу фаворита, не мав очевидної переваги, а гол забив багато у чому завдяки випадковості і високій індивідуальній майстерності гравця. Дуглас Коста з лівого флангу увірвався у штрафний, і з носка несподівано пробив під саму штангу. Воротар одеситів Дмитро Безотосний, який не чекав цього, не зміг виручити команду.

У паралельному матчі у Києві «Динамо» виглядало на тлі «Севастополя» більш переконливо. А перевагу у два голи команда оформила вже на початку другого тайму. На 14-й хвилині гол забив Лукман Аруна, а на 50-й відзначився Мбокані - 2:0. Після цього господарі поля спокійно довели гру до перемоги.

 
 
Таким чином, після трьох турів у турнірній таблиці залишилися лише дві команди, які ще не втрачали очок, - чемпіон і віце-чемпіон минулого сезону, що представляють Україну у Лізі чемпіонів УЄФА, «Шахтар» і харківський «Металіст», які набрали по 9 очок. У «Динамо» та «Зорі» по 7 балів, у «Дніпра» - 6.

За матеріалами: «УНІАН»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

314