Начальник Кримського управління МВС Михайло Слєпаньов вважає розбійний напад з метою заволодіння майном основною версією замаху на мера Феодосії Олександра Бартенєва.

Про це Слєпаньов повідомив сьогодні на екстреному брифінгу в Сімферополі.

«Є кілька версій: комерційна, професійна діяльність, помста. Ми схиляємося до версії розбійного нападу», - сказав головний міліціонер Криму.

Слєпаньов повідомив також подробиці події: за версією міліції, злочинець наздогнав Бартенєва, коли той зайшов у під'їзд п'ятиповерхівки, повернувшись вночі з роботи. Вистрілив у спину, після чого між чоловіками зав'язалася боротьба. Вони в буквальному сенсі викотилися з під'їзду, потім нападник втік, прихопивши з собою барсетку з грошима та документами мера. Міліція вже знайшла сумку Бартенєва без грошей, документи не взяли, передає «УНІАН».

На мера напав чоловік середнього зросту щільної статури. Інші прикмети Слєпаньов не повідомив.

Нагадаємо, міліція відкрила кримінальне провадження за фактом скоєного сьогодні вночі замаху на мера Феодосії Олександра Бартенєва.

Розслідування проводиться за ч.4 ст.187 (розбій) та ч.2 ст.15, ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), санкції яких - до 15 років в'язниці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217