Віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко на урочистій зустрічі з чемпіонами та призерами XXVII Всесвітньої літньої Універсіади 2013 року подякував молодих спортсменів за вдалий виступ на всесвітніх студентських іграх і вручив 90 державних нагород українським спортсменам і тренерам, повідомляє прес-служба чиновника.

«Дякую вам за те, що, навчаючись у вищих навчальних закладах, ви зуміли блискуче поєднати навчання з напруженими тренуваннями і представили нашу країну на найвищому рівні. Я, як і мільйони наших співвітчизників, спостерігали і вболівали за вашою наполегливою ​​ боротьбою, і кожна здобута вами медаль переповнювала почуттям гордості за український студентський спорт! Ми з нетерпінням чекали ваших виступів і ви виправдали наші очікування , - підкреслив він.

За словами чиновника, успішний виступ української команди на такому престижному міжнародному турнірі, як студентські всесвітні Ігри, свідчать про високу ефективність роботи нашої сфери освіти, де зуміли чітко налагодити навчальний процес та спортивно-масову роботу в кожній студентській групі.

З окремими словами подяки Грищенко звернувся до ректорів і керівникам спортивних кафедр вищих навчальних закладів, спортивних товариств, національних федерацій з видів спорту за вагомий внесок у підготовку та успішні виступи нашої студентської збірної на Універсіаді у Казані.

Як раніше повідомляв ForUm, на Універсіаді наша збірна здобула 77 медалей, що стало рекордним показником за всю історію незалежності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189