Уряд і Світовий банк братимуть участь у розробці закону про захист іноземних інвестицій. Про це йшлося сьогодні на зустрічі міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка та керівника аграрного сектора Світового банку Діни Умалі-Дейнінгер.

«Відносини України і Світового банку справляють позитивний вплив на розвиток вітчизняного аграрного сектора. Тому розглянуті сьогодні питання допоможуть посилити динаміку його розвитку», - зазначив Присяжнюк.

Міністр запропонував Банку взяти участь у розробці закону про захист іноземних інвестицій. Також глава відомства запропонував посилити співпрацю у підготовці земельної реформи.

У свою чергу, представники Світового банку погодилися налагодити співпрацю у цих напрямах. При цьому керівник аграрного сектора Світового банку запропонувала приєднатися до проведення детального аналізу родючості та якості українських ґрунтів.

Крім того, учасники зустрічі підтвердили, що велика увага буде приділятися співробітництву між Україною та Світовим банком щодо відновлення зрошення на півдні України і розвитку зернової логістики.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288