Президент України Віктор Янукович підкреслює важливість єднання Церкви в Україні. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, Глава держави заявив, відкриваючи виставку у Національному культурно-мистецькому та музейному центрі Мистецький Арсенал «Велике і Величне», присвячену 1025-річчю Хрещення Київської Русі.

Янукович підкреслив, що ця виставка - чудовий привід відчути визначальний вплив християнства на розвиток українського меценатства.

За його словами, на виставці представлено близько 1000 творів мистецтва із 35 музеїв країни. Представлені як стародавні предмети мистецтва, так і сучасні зразки. «Наша культурна спадщина - національна гордість. Ми є великим самобутнім народом, і ця виставка - чудовий привід відчути причетність до значимих цінностей України», - сказав Президент.

Янукович підкреслив важливість роботи Ради церков і релігійних організацій. «Сумлінна і щоденна праця конфесій доводить важливість місії Церкви у нашому сьогоднішньому дні, коли відчувається гостра потреба людей у надійних моральних та світоглядних орієнтирах», - резюмував Глава держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220