Рівненський центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав дозволи на застосування спеціальних сигналів для автомобілів «швидкої». Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході прес-конференції повідомив директор Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров'я України Володимир Юрченко.

За його словами, затримка з видачею спеціальних дозволів сталася через несвоєчасну сплату коштів через казначейство, а також при видачі документів для оплати в міліції.

«Тепер у нас все під контролем. Це питання врегульоване», - запевнив Юрченко.

Разом з тим, він зазначив, що внаслідок інциденту директор Рівненського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф написав заяву про звільнення.

Як раніше повідомляв ForUm, Управління Державної автомобільної інспекції Рівненської області заборонило машинам швидкої допомоги їздити з увімкненими мигалками та сиренами.

Таку заборону ДАІ наклала через те, що служба швидкої допомоги була перепідпорядкована обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, тому дозволи на використання швидкою спецсигналів втратило силу і потрібно було отримувати нові дозволи.

Аліна Єремеєва ,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196