Працівники прокуратури Ялти 24 липня із залученням правоохоронних органів - міліції і податкової, припинили незаконну торгівлю на пляжі «Гурівські камені», який відноситься до території міжнародного дитячого центру «Артек». Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим.

Згідно з повідомленням, незважаючи на відсутність будь-яких дозвільних документів і необхідних ліцензій на підакцизні товари, підприємці зробили дитячий пляж «базарною площею», торгуючи тут, серед іншого, алкоголем і тютюном. Крім того, почуваючись господарями території, торговці не пропускали людей до берега без сплати грошей у розмірі від 10 до 35 грн.

Як зазначають у прокуратурі, вчора ця незаконна діяльності була припинена. Алкогольні та тютюнові вироби на суму 10 тис. грн вилучені, а стосовно порушників складено адміністративні протоколи. Триває демонтаж незаконно встановлених торгових об'єктів з узбережжя.

Прокуратурою Ялти внесено подання до МДЦ «Артек» і Гурзуфської селищної ради з вимогою притягнення винних посадових осіб до відповідальності, оскільки через їхню бездіяльності розгорнулася незаконна діяльність на території, призначеній для оздоровлення дітей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216