Калинівський районний суд Вінницької області засудив до тринадцяти років позбавлення волі громадянина сусідньої держави, обвинуваченого у пограбуванні та вбивстві пенсіонера-інваліда, у якого зловмисник відібрав 50 гривень. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Згідно з повідомленням, минулого літа 36-річний іноземець, розбивши скло, вночі проник в будинок літньої людини, яка все життя пропрацював бібліотекарем у Йосипівці Козятинського району. Він знав, що старий жив один.

В одній із кімнат зловмисник застав господаря, який спав. Молодик напав на нього і вбив. На тілі загиблого медичні експерти виявили 13 ножових поранень.

У своєї жертви злодій забрав дешевий мобільний телефон, зарядний пристрій, годинник і гроші.

Співробітники міліції швидко встановили винуватця розправи і затримали його по «гарячих» слідах на залізничному вокзалі, коли той намагався втекти.

Козятинський суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.4 ст.187 (розбій із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України і оголосив йому вирок - тринадцять років позбавлення волі .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180