У ході розгляду справи про загибель студента Ігоря Індила у Шевченківському районному відділі міліції Києва свідчення дав свідок, якого 17 травня 2010 року було доставлено до Шевченківського РУ разом із загиблим. Про це повідомляє прес-служба прокуратури
Деснянського району Києва.

«Свідок повідомив, що співробітники міліції в його присутності не застосовувати до Індила фізичної сили», - заявила державний обвинувач Наталія Сема.

Крім того, за її словами, свідок запевнив, що на нього не чинився тиск ні з боку підсудних, ні з боку родичів загиблого.

Наступне засідання призначене на 29 липня 2013 року.

Нагадаємо, на попередніх засіданнях у справі про загибель Ігоря Індила свідчення вже дали п'ятеро співробітників Шевченківського райуправління міліції, двоє із яких 17 травня 2010 року чергували у приміщенні Шевченківського РУ ГУ МВС України у м.Києві, а також лікар швидкої медичної допомоги, який того дня виїжджав на виклик до Шевченківського райуправління.

Індило помер у Шевченківському районному відділі міліції Києва 18 травня 2010 року - дільничний міліціонер забрав його із одного з гуртожитків Києва у відділення міліції, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

ГУ МВС у Києві назвало причиною смерті Індила закриту черепно-мозкову травму, яку він отримав нібито після падіння з ліжка через сильне алкогольне сп'яніння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

352