Прокуратура почала перевірки органів і служб у справах дітей Царичанського району Дніпропетровської області після вбивства чоловіком своєї дружини і прийомної дочки у дитбудинку сімейного типу с.Цибульківка. Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Згідно з повідомленням, за дорученням прокуратури області прокуратурою Царичанського району розпочато перевірку додержання вимог чинного законодавства у діяльності служби у справах дітей Царичанської райдержадміністрації та районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді при створенні будинку сімейного типу на базі зазначеної сім'ї, повноти та ефективності її соціального супроводу.

Крім того, у прокуратурі повідомляють про факти, наведені жителями села щодо ймовірного насильства у сім'ї. Як наголошується, вони «будуть досліджені у ході перевірки та досудового розслідування».

Згідно з повідомленням, прокуратурою Дніпропетровської області контролюється хід досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вбивства чоловіком своєї дружини і її неповнолітньої дочки (ч.2 ст.115 КК України - умисне вбивство при обтяжуючих обставинах) у с.Цибульківка Царичанського району.

З метою повного дослідження обставин злочину дано вказівки щодо проведення певних слідчих дій, призначено низку судових експертиз.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області 43-річний чоловік зарізав дружину, прийомну дитину і покінчив з собою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

190