У Хмельницькій області співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій врятували 6 осіб на річці Дністер, які плавали на надувних човнах. Про це повідомляє обласне ГУ ДержНС.

23 липня о 14:20 поблизу с.Рудківці Новоушицького району під час патрулювання акваторії річки Дністер співробітники 2-го водолазно-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ДержНС за допомогою засобів спостереження виявили надувний човен, який через сильний вітер і високі хвилі віднесло на відстань близько 2-х км від берега.

У човні було 3 підлітка без рятувальних жилетів, на момент прибуття співробітників ДержНС човен потерпілих був напівзатоплений водою. Завдяки оперативним діям рятувальників хлопці 14, 16 і 17-ти років були врятовані, доставлені на берег та передані батькам.

О 17:10 на відстані 1,5 км від берега рятувальники помітили трьох рибалок на надувному човні, які також кликали на допомогу. Через сильний вітер вони не могли самостійно дістатися берега. Співробітники ДержНС на рятувальному човні доставили рибалок 58, 31 і 29-річного віку на берег і надали їм необхідну допомогу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182