Водій вантажівки, який пошкодив залізничний шляхопровід, може заплатити Одеській залізниці 3 млн грн збитку. Про це повідомляє прес-служба Одеської залізниці.

Згідно з повідомленням, дії водія вантажівки (транспортера з причепом), який не звернув увагу на знак обмеження габариту по висоті - 3,8 м, 18 липня паралізували рух потягів на шляхопроводі перегону Багачеве - Гудзівка ​​ Корсунської дистанції колії Одеської залізниці.

Вантажний автомобіль пошкодив прогінну споруду №2 зазначеного шляхопроводу, зокрема, був зруйнований захисний шар бетону, виведені з роботи чотири прути нижнього ряду арматури, що зробило неможливою подальшу безпечну експлуатацію цього шляхопроводу. Об 11:30 рух потягів по даному шляхопроводу припинено.

Збитки від пошкодження нової прогонової споруди шляхопроводу складають близько 3 млн грн. Матеріали справи передані до правоохоронних органів для компенсації матеріальної шкоди за рахунок винуватця ДТП.

Одеські залізничники попереджають водіїв про персональну відповідальність за порушення Правил дорожнього руху на об'єктах залізничної інфраструктури: на переїздах, під шляхопроводами і т.п.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182