Міністерство освіти і науки перевірить усі школи України на предмет готовності до нового навчального року. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, відкриваючи засідання уряду, заявив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

Він підкреслив, що цього року до школи піде приблизно півмільйона першокласників, тому вже сьогодні має розпочатися активна підготовка до початку навчального процесу.

«Це стосується проведення капітальних ремонтів навчальних закладів, організації видання шкільних підручників і, відповідно, забезпечення ними шкіл», - сказав він.

У зв'язку з цим перший віце-прем'єр доручив Міністерству освіти і науки почати перевірку всіх шкіл на предмет готовності до нового навчального року.

Крім того, за словами Арбузова, повинен бути організований постійний загальнодержавний моніторинг перебігу ремонту, реконструкції та будівництва шкіл. «На наступному засіданні уряду я вимагаю від міністра освіти і науки відзвітувати про початок виконання мого доручення», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Костянтину Грищенку та міністру освіти і науки Дмитру Табачнику перевірити всі школи і дитсадки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293