Народний депутат Олег Ляшко у депутатському санаторії «Нижня Ореанда» під Ялтою влаштував для себе кіно- і фотосесію. Про це «Взгляду» розповіли очевидці.

«Він тут і так фотографувався і сяк, і у воду лазив, і в кафе позував. Піарився, загалом», - заявив «Взгляду» депутат фракції УДАР Сергій Аверченко. За його словами, крім фотографа, був ще і відеооператор, який також знімав Ляшка.

Зараз Ляшко на своїй сторінці у «Фейсбуці» розміщує знімки цієї зйомки, однак замовчує, що зробив їх у депутатському санаторії, і пише, що відпочивав у Ялті. «А що тут такого? Яка різниця? Санаторій же у Ялті. Нічого у цьому поганого не бачу. Я ж за свої гроші путівку купив», - заявив «Взгляду» Ляшко.

Депутат стверджує, що з родиною він провів у санаторії тиждень у стандартному номері другого корпусу.

Зазначимо, що у цьому будинку є тільки двокімнатні та трикімнатні номери класу «люкс». Для депутата тут тиждень відпочинку обходиться у суму від 3 350 до 3 890 гривень за людину.

«Будь-який тризірковий номер у європейському готелі краще номера у цьому санаторії. Але я тут вже п'ятий рік відпочиваю. Тут є шикарний парк. Мені подобається царська альтанка. Тут прекрасне повітря», - поділився враженнями Ляшко.

При цьому він стверджує, що жодного разу не користувався спеціальними ліфтами, які піднімають депутатів з пляжу до спальних корпусів. «Так здоровіше буду. Там же таке особливе повітря», - пояснив Ляшко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313