Водій мікроавтобуса, який скоїв ДТП зі смертельним результатом, намагався покінчити життя самогубством у відділенні міліції, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС у Тернопільській області.

Водій був доставлений у Гусятинську районну лікарню, де медики обстежили його і взяли аналіз крові на вміст алкоголю.

Після медичного обстеження винуватця ДТП доставили у Гусятинський райвідділ для свідчень.

«Водій, який перебував у збудженому і шоковому стані, гострим предметом заподіяв собі ушкодження руки і погрожував правоохоронцям, які намагалися його заспокоїти», - повідомили у міліції.

У результаті інциденту водій з порізами був доставлений у місцеву лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу. Зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Дані про ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Водій затриманий у порядку статті 208 КПК України. В даний час його на підставі направлення Гусятинської районної лікарні доставили у Тернопільську обласну комунальну клінічну психоневрологічну лікарню для проведення обстеження.

Як повідомляв ForUm, у с. Васильківці Гусятинського району вантажний мікроавтобус перекинувся на узбіччя дороги, на якій у цей час були пішоходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

487