Голова політради, член проводу УНА і командир Київської організації УНСО Ігор Мазур-«Тополя» склав повноваження. Заява Мазура оприлюднена на сайті УНА-УНСО.

«17 липня 2013 року представниками МВС була здійснена провокація проти УНА-УНСО. Оскільки відповідальність за контргру була покладена на мене і я не виконав поставлене керівництвом завдання і не зміг переграти ворожу сторону, тому я складаю повноваження Голови Політради, члена Проводу УНА і командира Київської організації УНСО», - сказано в ній, передає «From- UA».

Раніше повідомлялося, що 18 липня на YouTube з'явився запис, зроблений прихованою камерою телекомпанії V-TV. Згідно з відео, глава «Коаліції учасників Помаранчевої революції» Сергій Мельниченко та керівник київської міської організації УНА-УНСО Ігор Мазур взяли участь у переговорах щодо припинення акцій учасників Врадіївської ходи.

Напередодні зустрічі телекомпанія V-TV отримала інформацію від одного із учасників «Врадіївської ходи» про те, що організатори наполегливо шукають контакти у силових відомствах і готові за гроші зупинити марш на підході до Києва. Як повідомляють журналісти, під час переговорів координатор КУПР, прийнявши їх за представників провладних сил, запропонував свою допомогу, щоб заспокоїти людей і нейтралізувати «Врадіївську ходу»: ціна питання - $100 тисяч.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342