На Київщині правоохоронці виявили та знищили плантацію конопель на мільйон гривень. Про це повідомляє Броварський МВ ГУМВС України у Київській області.

«Днями під час проведення оперативно-профілактичних заходів під назвою «Мак-2013» працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Броварського міськвідділу міліції та працівники управління МВС України у Київській області на занедбаному полі поблизу села Княжичі виявили посіви конопель площею понад два гектари», - йдеться у повідомленні.


 
У міліції зазначили, що правоохоронці вчасно знищили наркоплантацію і не допустили потраплянню дурману у незаконний обіг. «На допомогу правоохоронцям прийшли місцеві жителі, які допомагали виривати і спалювати дурман-траву, а також виділили сільгосптехніку. Зараз всі рослини утилізовані, а кілька кущів направлено на експертизу», - зазначили у міськвідділі.

 
Також дільничні інспектори провели профілактичну роботу серед населення, спрямовану на роз'яснення законодавства України щодо заборони посівів маку та конопель, а також про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка наступає у разі порушення закону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202