Прокуратура Миколаївської області має незаперечні докази вини трьох підозрюваних у «врадіївській справі».

«Зараз у справі зґвалтування у Врадіївці є неспростовні докази причетності всіх трьох обвинувачених до злочину», - сказав прокурор Миколаївської області Андрій Курись на прес-конференції у понеділок у Миколаєві, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Разом з тим прокурор не уточнив, які саме факти це доводять.

Говорячи про перекваліфікацію «врадіївської справи», Курись зазначив, що це питання буде вирішуватися після отримання всіх матеріалів справи.

Нагадаємо, у Врадіївці Миколаївської області 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну Ірину Крашкову, вивезли її у лісосмугу біля с.Сирове, побили і зґвалтували.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Михайло Рабіненко.

Поліщук та Рабіненко були заарештовані 30 червня, а перебування Дрижака на волі викликало протести з боку місцевих жителів. 1 липня вони протестували біля райвідділу міліції з вимогою притягнути до відповідальності причетних правоохоронців.

2 липня Дрижак був затриманий. 3 липня суд Центрального району Миколаєва задовольнив подання прокуратури і обрав запобіжний захід Дрижак у вигляді утримання під вартою на два місяці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

383