Кількість постраждалих у зіткненні вантажного автомобіля КамАЗ з рейсовим автобусом «Богдан» під Києвом збільшилася до 8 осіб, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

За інформацією наглядового відомства, на даний момент стан здоров'я однієї із потерпілих вкрай тяжкий, жінка перебуває у комі. Двоє дітей направлені на лікування до Києва.

Водії вантажівки і автобуса практично не потерпіли. За попередніми висновками експертів, вони були тверезі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, тобто порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило тяжке тілесне ушкодження.

У кримінальному провадженні за фактом ДТП проводиться досудове розслідування, хід якого взято на контроль обласною прокуратурою.

Як повідомляв ForUm, аварія сталася 20 липня на трасі «Київ-Димер» неподалік від с.Старі Петрівці Вишгородського району.

Попередньо встановлено, що КамАЗ вилетів на зустрічну смугу і врізався у рейсовий автобус. Внаслідок зіткнення постраждали 8 пасажирів автобуса.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261