Британська герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон доставлена ​​до лондонської лікарні Святої Марії для пологів. Про це повідомив королівський Кенсінгтонський палац - резиденція герцога і герцогині Кембриджських.

«Кейт та її чоловік Вільям прибули в лікарню на заході Лондона приблизно о 05:00 за місцевим часом (07:00 за київським. - Ред.). Вони приїхали на автомобілі з Кенсінгтонського палацу. У Кейт почалися перші родові перейми. Вільям перебуває поруч з нею», - заявив представник лікарні Святої Марії.

«Протягом найближчих п'яти годин слід очікувати народження у королівського подружжя герцога і герцогині Кембріждскіх первістка», - підкреслив співробітник лікарні, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Перед лікарнею чергують журналісти, які спеціально прибули із усіх кінців планети. Підписане медиками сповіщення про народження дитини спочатку постане світу на порозі госпіталю Святої Марії, а потім буде на машині доставлене до Букінгемського палацу і розміщене на стенді біля його воріт.

Раніше Кейт відкинула кесарів розтин і вирішила народжувати природним шляхом.

Жителі Великобританії до цих пір залишаються у невіданні щодо статі дитини.

Дядько герцогині Кембриджської Кетрін Гері Голдсміт впевнений, що принц Вільям і його дружина чекають появи на світ дівчинки. Первісток Вільяма і Кейт незалежно від статі займе третє місце у переліку спадкоємців престолу Великобританії, змістивши на четверту сходинку свого майбутнього дядька - принца Гаррі, молодшого брата принца Вільяма. Це стало можливим після зміни законодавства. Як оголосив минулого тижня Букінгемський палац, майбутній дитині поряд з іншими буде подарований титул принца Кембриджського або принцеси Кембриджської.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон 13 червня оголосила про те, що на час залишає свою громадську діяльність, щоб зайнятися підготовкою до пологів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219