В Одесі загинув наркозалежний чоловік, впавши з 7-го поверху, де утримував у заручниках 15-річну дівчинку.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, до міліції надійшло повідомлення від одеситки з проханням врятувати її від власного сина, який кидався на неї з ножем.

 
 
За вказаною адресою прибув міліцейський наряд у складі співробітників державної служби охорони і швидка допомога. На місці було встановлено, що раніше судимий за наркозлочини 33-річний одесит, перебуваючи у неадекватному стані, вже протягом трьох днів тримав у страху всю свою сім'ю.

Побачивши міліцію та лікарів, озброєний ножем чоловік переліз через балкон і, спускаючись з восьмого, потрапив у квартиру на п'ятому поверсі. Провівши переговори через двері, міліціонерам його вдалося переконати залишити приміщення, але він поліз знову на балкони і потрапив у квартиру на сьомому поверсі, де в той час перебувала 15-річна дівчинка, яка виявилася його заручницею.

Зловмисник утримував дівчинку в квартирі, вже не йдучи на переговори і не висуваючи жодних вимог.

Правопорушник, розуміючи, що рано чи пізно будуть вжиті заходи щодо його затримання, почав барикадувати балконні двері. Тому було прийнято рішення про негайний штурм квартири.

Коли беркутівці почали спецоперацію, правопорушник залишив заручницю і, вибивши балконне вікно, спробував в уже звичний для нього спосіб втекти по зовнішній стіні будинку. Але, намагаючись ззовні потрапити вже в іншу квартиру, не втримався і зірвався вниз. Від отриманих травм він помер на місці.

Дівчинка не отримала ніяких пошкоджень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266