Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 12 по 19 липня.

«Якоюсь мірою можна зрозуміти ЗМІ, які змушені боротися за аудиторію і власну популярність на інформаційному ринку перевіреними методами: подачею «гарячих новин», сенсацій-метеликів, безглуздою грою на нервах людей... Зрозуміти це можна, але виправдати – неможливо!» - голова ВР Володимир Рибак про те, що ЗМІ не вистачає інформаційної збалансованості.

«У Януковича сьогодні дуже нелегка роль з таким скреготом провести нас до Європи, і я особисто би порівняв його з Мойсеєм. Його лають, і Мойсея лаяли і проклинали - куди ти нас ведеш, ми втомилися, хочемо жерти, повертаємо назад… Але він продовжував свою місію», - регіонал Ян Табачник про Президента Віктора Януковича.

«Меншість лише імітувала бурхливу діяльність, а насправді не працювала і іншим не давала», - регіонал Володимир Олійник про те, що остання сесія ВР була найменш продуктивною серед усіх через постійне блокування роботи опозицією.

«Шкода, що у нас не роблять операції з пересадки мозку», - лідер фракції КПУ Петро Симоненко про вимогу нардепа від «Свободи» Ірини Фаріон перевірити на предмет держзради дії парламентаріїв, які попросили польський Сейм визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.

«Під опозиційними прапорами до парламенту зайшли демагоги, базіки і популісти, більшість із яких у своєму житті і собачої будки не збудували», - регіонал Михайло Чечетов про опозицію.

«Думаю, що літня спека все ж впливає на окремих політиків. У рішенні ЄСПЛ нічого не сказано про те, щоб випустити екс-прем'єра», - регіонал Володимир Олійник про заяву Сергія Власенка про те, що нібито ЄСПЛ вимагає звільнення Юлії Тимошенко.

«Хотілося б, щоб у вересні ми не втратили у темпі, набрали динаміки і увійшли в нормальний конструктивний струмінь», - регіонал Михайло Чечетов про майбутню роботу парламенту.

«Чи не об'єдналися вони, власне, для того, щоб рятувати великий капітал, щоб ці потоки великого капіталу транзитно, безболісно «шурувати» по їхніх територіях?» - нардеп від фракції ВО «Свобода» Ірина Фаріон про країни Євросоюзу.

«Два місяці били байдики у парламенті, тепер на два місяці поїхали на Багами і Мальдіви. Де у Конституції записано, щоб законодавець міг чотири місяці відпочивати?» - регіонал Михайло Чечетов про роботу опозиції у ході другої сесії парламенту VII скликання.

«Людину, яка публічно довела клептократичний, казнокрадський характер російської влади, звинувачують у розкраданні. Ті, хто вкрав країну, садять у в'язницю того, хто довів цю крадіжку», - екс-глава МВС України Юрій Луценко про вирок російському політику Олексію Навальному.

«Українські політики, за рідкісним винятком, намагаються будувати свою тіньову політику, так би мовити, «на одній нозі» - на нищівній і далеко необ'єктивній критиці уряду», - голова ВР Володимир Рибак про тіньову політику в Україні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

546