Всі тепломережі мають бути приведені у належний стан для своєчасного старту опалювального сезону та безперебійної подачі тепла. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі у Криму з міністром енергетики та вугільної промисловості Едуардом Ставицьким, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Таке доручення я отримав, над цим ми працюємо. Хочу запевнити в тому, що все, як і в попередні роки, пройде за планом», - сказав Ставицький.

«Ніяких зривів не буде, і опалювальний сезон почнемо своєчасно. Газу у сховищах вистачає, хвилюватися не потрібно», - додав він.

За його словами, під час зустрічі також обговорювалися питання активізації роботи енергетичної галузі у 2013-2014 роках, зокрема, йшлося про реалізацію проекту з будівництва другого агрегату Дністровської ГЕС.

«Це потужний проект з гідроенергетики в Європі, після його здачі Дністровська ГЕС стане найпотужнішою електростанцією», - зазначив міністр. Він повідомив, що здача в експлуатацію другого агрегату запланована на грудень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240