Білоцерківським міжрайонним судом винесено рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою на період слідства стосовно громадянина Росії, з вини якого 16 липня на автодорозі Київ-Одеса, в районі села Чупира Білоцерківського району, сталася дорожньо -транспортна пригода, в якій загинуло четверо людини (двоє дітей) і шестеро людей отримали травми. Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Білоцерківського міськвідділу міліції.

За фактом ДТП відділ розслідування ДТП слідчого управління ГУМВС України в Київській області звернувся до Білоцерківського міжрайонного суду з поданням про обрання запобіжного заходу громадянину Росії (м.Москва) - утримання під вартою на період слідства.

Судове засідання проходило у стінах Білоцерківської міської лікарні, де на даний момент перебуває росіянин. Суддя виніс рішення про обрання запобіжного заходу за ч.3 ст.286 Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років за скоєння ДТП, що спричинило загибель кількох осіб.

Як нагадують у міліції, внаслідок зіткнення 4 людини - водій і пасажири автомобіля марки «Тойота Рав 4» (серед яких було двоє дітей) - від отриманих травм загинули на місці події. Водій і пасажири, які їхали в автомобілі марки «ДЕО Нексія», отримали травми різної тяжкості і були доставлені у міську лікарню м.Біла Церква. Одна із пасажирок перебуває у тяжкому стані - лікарі борються за її життя. Винуватець ДТП також був доставлений до лікарні.

Як повідомляв ForUm, ДТП сталося 16 липня о 15:40 біля с.Чупира Білоцерківського району.

Відносно росіянина, у ДТП з машиною якого загинула сім'я з 4 осіб, розпочато провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291