Колишній співробітник ДАІ повернув рідним 4-річного хлопчика, який відправився на велосипеді із Козятина, де він відпочивав у бабусі, у Київ - до мами.

Як повідомляє Служба профілактичної роботи Управління ДАІ УМВС України у Вінницькій області, дитину шукали три години.

 
Хлопчика до батьків привезла дочка, яка живе і працює в столиці. Скучивши по мамі, малюк поїхати до неї, сівши на двоколісний велосипед з двома додатковими колесами.
Дідусь помітив зникнення онука тільки через годину. Дитина у той час, подолавши майже три кілометри міської дороги, виїхав на Білоцерківську трасу.

У міліції зазначили, що дитина їхала посеред дороги по білій розмітці і жоден водій не звернув на неї увагу і не зупинився.

«Я в той час був на одній із заправок, коли побачив, що посеред дороги їде маленький хлопчик, якого з усіх боків обходять машини, - розповів колишній співробітник ДАІ Петро Ващук. - Подумав, чому ніхто не зупиниться і не запитає, що робить на трасі малюк і де його батьки. А коли біля нього проїхала фура, кинувся до малюка, схопив його разом з велосипедом і повернувся на заправку. Хлопчик назвав своє ім'я і прізвище, розповів, що мама залишила його у бабусі з дідом, а він за нею дуже скучив, тому вирішив поїхати додому. Але де він живе зараз, не знав. Я більше двох годин їздив з ним по місту, сподіваючись, що він впізнає вулицю і будинок. Заїжджали в дитячий садок, школу-інтернат, але там хлопчика не знали». У той час рідні дитини звернулися до міліції. Туди ж привіз хлопчика і екс-даішник, щоб дізнатися, де живуть його родичі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

469