Апеляційний суд Одеси залишив без зміни вирок, яким колишній священик засуджений до 7 років позбавлення волі за те, що збив школяра. Як повідомляє прокуратура Одеської області, вирок набув чинності.

Згідно з повідомленням, постановою апеляційного суду Одеської області від 16 липня залишений без змін вирок Київського районного суду м. Одеси від 18 березня ц.р., яким колишній священнослужитель засуджений за ч.2 ст.286 КК України до 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Засудженого взято під варту в залі суду для виконання вироку.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля під керуванням засудженого сталося 8 вересня 2012 року в Одесі на проспекті Маршала Жукова.

Автомобіль «Мерседес» виїхав на перехрестя на «червоний» сигнал світлофора. Машина рухалася зі швидкістю близько 90 км/год, збивши одного з пішоходів, які в цей момент перетинали проїжджу частину. Потерпілий - учень шостого класу, через кілька діб помер у лікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201