Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко написав рапорт про відпустку, але попросив Президента продовжити свою роботу на цей період. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на прес-конференції.

«Я би хотів пояснити ситуацію. Ви розумієте, що відпустка міністра внутрішніх справ передбачає проходження певної процедури: пишеться рапорт про відпустку, він проходить узгодження з Кабінетом Міністрів, Адміністрацією Президента і після цього виходить відповідний указ про відпустку», - сказав він.

Міністр повідомив, що його відпустка була узгоджена і мала початися з 15 липня. «З 15 липня я весь день був на роботі. На наступний день я відбув до Криму для доповіді Президентові про ситуацію в державі. Попросив у нього, щоб я не відбував свою відпустку. З учорашнього вечора я був на роботі, сьогодні теж», - підсумував міністр.

Як раніше повідомляв ForUm, 16 липня заступник начальника управління зі зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ Іван Бабаєв повідомив, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пішов у відпустку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

495