У Стрийському районі 33-річний чоловік зламав руку 52-річній жінці, інваліду третьої групи внаслідок трудового каліцтва.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Львівській області, таким чином п'яний чоловік відреагував на зауваження односельчанки.

У міліції зазначили, що нещодавно молодик повернувся із місць позбавлення волі. У минулому році він отримав шість місяців арешту за вчинення хуліганства у сільському магазині. Крім хуліганства, на рахунку зловмисника низка інших злочинів.

«Конфлікт між односельцями виник у дворі багатоквартирного будинку близько 17-ї години. Жінка сиділа на лавці біля під'їзду. Молодий чоловік, який ледь тримався на ногах, присів біля неї. Між односельцями виникла словесна перепалка. Жінка зробила йому зауваження і попросила йти додому. У відповідь він двічі вдарив її по руці», - йдеться в повідомленні.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, ушкодження, заподіяне жінці, відноситься до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) завершено і направлено з обвинувальним актом до суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162