Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом резонансного ДТП, що мало місце біля центрального ринку в Тернополі, внаслідок якого постраждала вагітна жінка. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Згідно з повідомленням, 17 липня об 11:45 у чергову частину Тернопільського міського відділу УМВС України у Тернопільській області від свідка аварії надійшло повідомлення про скоєне ДТП біля центрального ринку по вулиці Шептицького у Тернополі.

Встановлено, що водієм автомобіля скоєно наїзд і подальший переїзд вагітної жінки на проїжджій частині дороги.

Внаслідок події потерпіла жінка, жителька одного із сіл Тернопільського району, каретою швидкої допомоги доставлена у​в реанімаційне відділення Тернопільської міської комунальної клінічної лікарні швидкої допомоги, де за результатами огляду виявлено ознаки травм органів черевної порожнини. За попередніми даними медиків, жінка перебуває у тяжкому стані, лікарі борються за її життя.

Відомості про зазначене правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і слідчими розпочато кримінальне провадження щодо посадової особи одного із тернопільських вузів, який перебував за кермом автомобіля, за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

В даний час проводяться слідчі дії та встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди. Хід розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

430