Російські та італійські поліцейські в даний час проводять заходи, спрямовані на припинення діяльності членів організованої групи «Кутаїські», затриманий «злодій в законі» Мераб Сухумський, повідомляє МВС РФ.

«Учасники даної організованої групи - вихідці з Грузії - потрапили в поле зору італійських правоохоронних органів у зв'язку з підозрою у скоєнні тяжких злочинів на території Італії, Франції, Німеччини, Австрії, Іспанії, Чехії та Литви», - йдеться у повідомленні, передає РІА «Новости».

Напередодні у ЗМІ з'явилася інформація про те, що італійські поліцейські нібито вийшли на слід можливих замовників вбивства у центрі Москви взимку цього року Аслана Усояна, який був більш відомий у кримінальних колах як Дід Хасан. При цьому наголошувалося, що у розслідуванні може фігурувати Мераб Джангвеладзе.

«Один із лідерів даної організованої групи - т.зв. «злодій у законі» Мераб Джангвеладзе (Мераб Сухумський) - був затриманий правоохоронними органами Угорщини у готелі Будапешта за підозрою у скоєнні вбивства на території Італії», - повідомляє МВС.

Як повідомляв ForUm, 16 січня 2013 року у центрі Москви був застрелений відомий кримінальний авторитет Аслан Усоян, відомий у кримінальних колах як Дід Хасан.

Професійний кілер поранив чоловіка у шию, охоронці внесли авторитета у заклад, а потім самостійно доставили його до лікарні. Проте лікарям не вдалося врятувати потерпілого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178