Громадян України серед постраждалих в аварії поїзда у Таїланді немає. Про це кореспонденту ForUm'у повідомив заступник директора Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Василь Зварич.

«Українців серед потерпілих дійсно немає», - сказав Зварич.

Нагадаємо, найсучасніший поїзд на таїландських залізницях зійшов з рейок рано вранці в середу, 17 липня, на гірській ділянці дороги, де за місяць до цього вже трапилася подібна аварія. На думку експертів Управління залізниць Таїланду, на цій ділянці потрібна заміна залізничного полотна, і поки така заміна не зроблена, потяги тут повинні рухатися з малою швидкістю, повідомляє РІА «Новости».

При аварії сім із десяти вагонів потяга зійшли з рейок і завалилися на бік. При цьому постраждали 30 осіб, в основному іноземні туристи, які їхали у Чіангмай, що називають «північною столицею» Таїланду. Одна людина отримала тяжкі травми і була доставлена до лікарні, решта отримали порізи і легкі забої. Усім потерпілим надана медична допомога на місці аварії. Потім вони були доставлені автобусами у Чіангмай, в готелі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

190