Незважаючи на сезон відпусток, уряд повинен приділити серйозну увагу розробці законопроектів, які будуть передані до парламенту на розгляд на осінній сесії.

Про це, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, заявив перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов, повідомляє кореспондент ForUm'у.

«Незважаючи на сезон відпусток, ми продовжуємо працювати. Є низка нагальних питань», - сказав він.

Арбузов підкреслив, що багато завдань визначені Президентом України.

«Останні тижні роботи Верховної Ради показали, що нам вдається знаходити спільну мову з парламентом і реалізувати законодавчі ініціативи», - підкреслив перший віце-прем'єр.

Він нагадав, що у ході другої сесії парламенту VII скликання ВР прийняла 70 урядових законопроектів, спрямованих на створення додаткових стимулів для розвитку малого та середнього бізнесу, активізації розвитку соціальної галузі, підвищення добробуту громадян. На розгляді парламенту залишилося 120 урядових законопроектів.

«Кожен міністр повинен проаналізувати недоліки взаємодії уряду і парламенту та врахувати їх при підготовці законопроектів», - сказав перший віце-прем'єр.

Як повідомляв ForUm, перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов сподівається, що восени парламент буде працювати більш ефективно і прийме 120 законопроектів, поданих урядом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195