У Миколаївській області чоловік порізав вагітну дружину і двох чоловіків. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС у Миколаївській області.

Згідно з повідомленням, 35-річний житель Жовтневого району, повернувшись додому, побачив, що його вагітна дружина розмовляє по мобільному телефону. Почувши, що жінка спілкується з якимось невідомим чоловіком і не намагаючись розібратися в обставинах, він вирвав телефон із рук дружини і почав з'ясовувати стосунки. Його співрозмовник не поклав трубку, а, навпаки, вступив у перепалку, у ході якої ревнивець почав погрожувати своєму опоненту проблемами, які його очікують, а той, у свою чергу, пообіцяв розібратися з кривдником вже не по телефону.

Через деякий час у будинок подружньої пари приїхали двоє чоловіків і почали сварку. Коли у хід пішли кулаки, господар, побачивши чисельну перевагу, схопив ніж і почав завдавати ударів по незнайомцям.

Внаслідок інциденту з проникаючими ножовими пораненнями у медичний заклад були доставлені і «гості» - місцеві жителі 30 та 31 років, і вагітна 35-річна жінка, яка намагалася припинити бійку.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», чоловік затриманий.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

282