Біля Фастівського міського відділу міліції проходить мітинг на підтримку жителів села Врадіївка, у якому бере участь близько 60 осіб. Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Київській області, спочатку учасники акції вимагали потрапити всередину міськвідділу з метою інспектування ізолятора тимчасового утримання на предмет застосування до затриманих фізичної сили.

На це керівник Фастівської міліції Віталій Овчаренко запропонував організатору акції - народному депутату України - пройти всередину. Після цього найактивніші учасники акції ввійшли до адмінбудівлі і зупинилися біля чергової частини.

Як наголошується у повідомленні, на даний момент відбувається конструктивний діалог між правоохоронцями та учасниками акції, зокрема, йдеться про недопущення протиправних дій з боку працівників міліції.

За словами начальника міліції, подібні акції повинні проходити мирно і без порушень громадського порядку. При цьому міліція застерігає громадян не ставати заручниками політичних провокацій.

Як раніше повідомляв ForUm, увечері 12 липня до Святошинського райвідділу міліції прийшли десятки людей, протестуючи проти дій міліціонера, який побив жінку на ринку «Шлях».

Нагадаємо, 7 липня із Врадіївки, де сталося резонансне зґвалтування, відправився піший хід протестувальників, який має намір дістатися Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171