У Шевченківському та Голосіївському районах столиці реконструюють тепломагістраль №2 СТ-1 на ділянці від ТК (теплова камера) 208 на вул.Вєтрова до ТК 208/7 на вул.Льва Толстого, у зв'язку з чим буде обмежено рух автотранспорту. Як повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації, підписано відповідне розпорядження КМДА.

Документом «Київенерго» доручено, згідно з розробленою та затвердженою в установленому порядку проектно-кошторисною документацією, здійснити за свій рахунок реконструкцію тепломагістралі з розриттям проїзних частин вулиць Льва Толстого і Вєтрова з обмеженням руху транспорту.

При цьому «Київенерго» має узгодити з управлінням ДАІ в Києві схему організації дорожнього руху на період виконання робіт, забезпечити безпеку дорожнього руху та прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків, огородження місць роботи тощо в місцях виконання робіт.

Після завершення реконструкції теплової магістралі буде забезпечено підключення всіх споживачів, теплопостачання яких здійснювала теплова магістраль, яка підлягає реконструкції.

Покриття проїзної частини та тротуарів на ділянках у межах розриття буде також відновлене після виконання робіт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129