Міністерство освіти і науки України вимагає від керівників вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та підпорядкування невідкладно забезпечити видачу дипломів бакалавра, молодшого спеціаліста та атестатів про середню освіту. Про це йдеться у листі заступника міністра освіти і науки Бориса Жебровського, розміщеному на офіційному сайті відомства.

«У зв'язку з надходженням на консультаційний телефон Міністерства освіти і науки численних скарг від випускників 2012/2013 навчального року щодо зволікання з видачею дипломів бакалавра, молодшого спеціаліста та атестатів про середню освіту, що робить неможливим їхнє подальше навчання у вищих навчальних закладах, Міністерство вимагає невідкладно забезпечити видачу документів про освіту у зв'язку із закінченням строків їх подання до приймальних комісій вищих навчальних закладів», - сказано у документі.

Як раніше повідомляв ForUm, 1 липня стартував прийом документів абітурієнтів до вузів, які можна буде віддати до приймальної комісії до 31 липня.v

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

374