Україна і Вірменія задоволені високим рівнем двосторонніх відносин. Про це йшлося у ході зустрічі чинного голови ОБСЄ, міністра закордонних справ України Леоніда Кожари з президентом Республіки Вірменія Сержем Саргсяном, повідомляє прес-служба МЗС.

Під час зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці між ОБСЄ та Вірменією, шляхи активізації переговорного процесу у рамках Мінської групи ОБСЄ щодо врегулювання нагорно-карабаського конфлікту.

Президента Вірменії поінформували про зусилля українського головування в ОБСЄ стосовно просування процесу мирного вирішення цього найтривалішого у просторі ОБСЄ конфлікту.

У контексті обговорення двосторонньої складової сторони висловили задоволення високим рівнем українсько-вірменських відносин та обмінялися думками щодо перспективних напрямів поглиблення співпраці між двома країнами.

У цьому зв'язку особливу увагу було приділено питанням співробітництва у політичній, економічній та культурно-гуманітарній сферах.

Як раніше повідомляв ForUm, чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ України Леонід Кожара має намір активізувати врегулювання нагірно-карабаського конфлікту.v

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155