Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав працівників бухгалтерських служб України з нагоди професійного свята, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Від вашої важливої ​​та надзвичайно відповідальної роботи залежить ефективне функціонування господарського комплексу держави, злагоджена продуктивна робота кожного підприємства, установи, організації», - йдеться у привітанні.

Прем'єр переконаний, що досвід і професіоналізм бухгалтерів є запорукою успішної реалізації реформ з модернізації національної економіки та забезпечення її сталого розвитку.

«Бажаю всім вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, оптимізму, натхнення у роботі та родинного благополуччя», - сказано у привітанні.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що ефективна робота бухгалтерських служб є запорукою оптимізації господарських, інвестиційних і фінансових процесів на підприємствах, в установах і організаціях, без чого неможливий сталий соціально-економічний розвиток нашої держави.v

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177