В аеропорту «Київ» літак Boeing-737-500 російської авіакомпанії UTair, що здійснював рейс Москва (Внуково) - Київ, викотився за межі злітно-посадкової смуги, повідомила керівник прес-служби аеропорту Галина Богданенко.

«У результаті НП ніхто з 77 пасажирів і членів екіпажу не постраждав, пасажири доставлені в аеропорт. Аеропорт закрито до з'ясування обставин», - сказала Богданенко, повідомляє «УНІАН».

За її словами, інцидент стався о 12:15.

У свою чергу, прес-секретар, начальник прес-служби авіакомпанії UTair Олена Галанова повідомила, що розслідуванням події займеться спеціальна комісія.

«Дійсно, літак Boeing 737-500 авіакомпанії UTair, що виконував рейс «Внуково» - «Жуляни», сьогодні під час посадки викотився за межі злітно-посадкової смуги. На борту перебувало 76 осіб, ніхто не постраждав. Евакуація проводилася звичайними трапами, без використання аварійних надувних. На даний момент створена комісія, яка буде розбиратися в причинах події», - сказала Галанова.

Вона також повідомила, що для виконання вечірнього рейсу до Києва направлений запасний літак.

«Для виконання вечірнього рейсу «Жуляни» - «Внуково» із Москви переганяється запасний літак, також Boeing 737-500», - сказала співрозмовниця агентства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129