Наступний раунд переговорів між Сеулом і Пхеньяном щодо нормалізації роботи спільної індустріальної зони Кесон пройде в середу, повідомляє агентство Ренхап.

Рішення продовжити переговори було прийняте представниками двох країн після того, як сторони не прийшли до угоди за підсумками третього раунду, що пройшов у понеділок у північнокорейському місті Кесон.

Фінальна сесія переговорів у понеділок завершилася о 17:06 (11:06 за київським часом). «Сторони не дійшли ні до якої домовленості...», - повідомив представник південнокорейської сторони, передає РІА «Новости».

Нагадаємо, ситуація на Корейському півострові загострилася в березні цього року після початку широкомасштабних військових навчань США і Південної Кореї в районі Корейського півострова. Влада КНДР заявила, що у разі військової провокації дасть відповідь за «законами воєнного часу». Північнокорейське керівництво також закрило спільну корейську індустріальну зону Кесон, де працювали близько 900 південнокорейських співробітників і 53 тисячі громадян КНДР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160