Учасники пікету, які зібралися біля будівлі Головного управління МВС у місті Києві, заспівали гімн і почали розходитися.

Як повідомила кореспонденту ForUm'у заступник начальника прес-служби столичної міліції Ольга Білик, ніяких офіційних вимог учасники акції так і не передали.

За її інформацією, в акції брало участь близько 80 осіб.

У той же час представник МВС не уточнила, скільки міліціонерів забезпечували порядок під час проведення акції. «Правоохоронців достатня кількість», - заявила вона.

Варто зазначити, що учасники акції самі опинилися у невеликому спантеличенні від того, що пікет завершився всього через годину після початку.

«Я не знаю, чому розходяться люди, я не почув, хто оголосив про завершення акції. У нас були чіткі вимоги, правда,«Свобода» розширила їх до звільнення міністра, але це не тут потрібно озвучувати, і навіть не на Богомольця, а на Банковій», - заявив кореспонденту ForUm'у голова Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР) Сергій Мельниченко.

У той же час один із учасників пікету зазначив, що акція спочатку була запланована нетривалою.

За його словами, вимоги до столичного главку мали передати депутати. «У Мохника запитаєте, що він передав», - заявив хлопець, який відмовився називати своє ім'я, тільки уточнив, що він студент одного зі столичних вузів і на акції представляв ВО «Свобода».

Варто зазначити, що народний депутат від ВО «Свобода» Андрій Мохник не передавав міліції офіційно оформлених вимог, а лише спробував пронести у будівлю кошик з фруктами як передачу госпіталізованим міліціонерам.

Як повідомляв ForUm, увечері 12 липня до Святошинського райвідділу міліції прийшли десятки людей, протестуючи проти дій міліціонера, який побив жінку на ринку «Шлях».

Пізніше стало відомо, що після штурму райуправління госпіталізовано 9 міліціонерів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149