У ході проведення робіт з фарбування залізничного мосту через річку Дніпро розбилися двоє чоловіків, які проводили ці роботи. Про це повідомляє прокуратура Чернігівської області.

Згідно з повідомленням, у п'ятницю, 12 липня, в міліцію надійшло повідомлення про загибель на залізничному мосту через Дніпро двох осіб.

Як з'ясувалося, під час виконання робіт з підвищеною небезпекою - фарбування залізничного мосту через Дніпро на 127 км перегону Неданчичі-Йолча, внаслідок падіння з висоти на землю були смертельно травмовані двоє працівників Чернігівської дистанції колії, 1970 і 1976 років народження.

Повідомлення за даним фактом зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), процесуальне керівництво досудовим розслідування здійснює Чернігівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері. Вживаються необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин загибелі людей, включаючи забезпечення відповідних умов праці, дотримання вимог техніки безпеки і т.д.

Хід розслідування взято на контроль прокуратурою області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244