ПриватБанк і один із найбільших українських імпортерів шин для автомобільної та сільгосптехніки ТОВ «УТД Белшина» підписали угоду про надання овердрафтового кредиту. Як повідомили в банку, кредитні кошти виділяються компанії на найдоступніших умовах і будуть використані для поповнення оборотних коштів і збільшення поставок шинної продукції.

«Сьогодні «Белшина» є найбільшим виробником якісних і недорогих шин для сільськогосподарської техніки, і фінансування банком поставок цієї продукції на ринок позитивно позначиться на роботі агросектору, - говорить директор Чернігівського регіонального управління ПриватБанку Ася Бойко. - Крім того, гарним стимулом для бізнесу стане і перехід банку на цілодобове проведення платежів юридичних осіб», повідомляють «Версії».

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування бізнесу та підприємництва, до кінця року на кредитування цього сектора економіки ПриватБанком буде виділено 10 мільярдів гривень. На сьогоднішній день кредитними лімітами банку вже користуються понад 255 тисяч підприємств і підприємців на загальну суму 5,3 млрд грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177